Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Surprize de Halloween pentru fanii VixenStudio

Pe langa Sfantul Valentin si multe altele, una dintre cele mai importante sarbatori internationale a prins contur de ceva vreme si pe teritoriul tarii noastre, romanii imprumutand-o din fascinatie dar si din curiozitate. Da, discutam despre Halloween! Aceasta sarbatoare este una veche cu traditie din vremea celtilor care tine si in zilele noastre. Pe langa cele mai comune tari din lume care tin traditia de Halloween se numara si – Canada, Puerto Rico, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Irlanda si Australia. In Romania sarbatoarea de Halloween nu este tinuta de multe vreme insa astazi ea joaca un rol important in calendarul romanilor.

Despre Halloween s-ar zice de fapt ca este noaptea cand Iadul si Raiul isi deschid portile iar mortii isi fac aparitia pe pamant. La noi aceasta sarbatoare se tine initial de Sfantul Andrei cand traditia spune ca trebuie sa ne ungem tocurile usilor cu usturoi pentru a nu permite spiritelor rele sa ne intre in casa. Totusi, carcotasi din fire, romanii au preferat sa mai sarbatoareasca o data de Halloween din variate motive, cel mai important dintre ele fiind acela de a te costuma in personajul preferat.

Cu totii iubim carnavalurile. Ideea de a te costuma si de a purta masca dar mai ales de a te transforma intr-o cu totul alta persoana este fascinanta pentru oricine. Astfel, imaginati-va doar ce idee minunata este pentru un model de videochat sa joace un rol nou cu ocazia Halloween-ului!

In orice studio de videochat din tara fetele au admiratori de toate nationalitatile si deopotriva din toate religiile. Tocmai de aceea este foarte important sa tii si alte sarbatori, nu numai pe cele nationale sau pe cele din religia ta, daca activezi zilnic profesional in meseria de model de videochat. Admiratorii tai trebuie sa stie ca iti pasa de traditiile si de sarbatorile pe care le tin ei daca vrei sa castigi mai multi bani decat alte fete.

Pentru un model de videochat sa joci un rol anume nu este o noutate, fetele fac asta zi de zi. Asa ca va dati si dumneavoastra seama ce usor se transpun fetele de la studiouri in alte personaje in perioada de Halloween si ce incantanti sunt admiratorii lor de creativitatea de care dau ele dovada!

Mai intai de toate, orice model de videochat Iasi trebuie sa se gandeasca foarte bine de Halloween ce personaj isi doreste sa intruchipeze astfel incat sa nu se suprapuna cu rolurile celorlalte colege. Este foarte important ca in aceasta sarbatoare identitatea modelelor sa fie una cu adevarat speciala pentru deliciul spectatorilor. In momentul in care isi cauta costumatia ideala de Halloween orice model stie ca cea mai variata oferta este in mediul online in magazinele de specialitate. Astfel, ele comanda de pe internet macar cu o saptamana inainte costumatia dorita cu scopul de a nu pierde ofertele sau de a nu se termina stocul.

Decorul de Halloween este la fel de important ca si costumatia in sine.

Decorul camerei de chat este foarte important pentru un model nu numai de Halloween ci tot timpul. Totusi, decorul este mult mai important de Halloween deoarece acesta trebuie asa se potriveasca perfect cu costumatia aleasa dar si cu rolul pe care fata il joaca in fata fanilor sai. Daca esti model de videochat la VixenStudio, de piesele de recuzita chiar nu trebuie sa iti faci probleme, pentru ca avem in stoc o gramada.

Scenariul pe care il joci in fata fanilor trebuie respectat cu sfintenie!

Acesta este momentul in care poti afla cum este sa fii actrita. De Halloween esti si tu o stea pe covorul rosu si tocmai de aceea trebuie sa iti respecti cu strictete rolul pe pe care il joci, scenariul si mai ales lista de melodii aleasa de catre tine pentru a-ti incanta auditorul. Poti astfel spre exemplu daca te transpui intr-un personaj de film sa iti faci playlist-ul plin cu melodii din respectiva coloana sonora. Totul ramane la latitudinea si creativitatea ta!

Anunta-ti din timp admiratorii de pe pagina ta de profil ca ai o surpriza pentru ei de Halloween!

Fanii tai trebuie sa stie ca le pregatesti o surpriza dar mai ales trebuie sa fie la curent cu ora la care vei fi online. Astfel, cel mai bine este sa te promovezi singura cu cateva zile inainte de Halloween. Fanii tai vor vedea si singuri cat de mult ti-ai dat interesul si in acest mod tu vei avea ocazia sa castigi o suma impresionanta de bani de Halloween pe card.

Te asteptam si pe tine de Halloween la noi! Vino in echipa funny VixenStudio pentru a face si tu parte din ea! Macar arunca o privire pe site-ul nostru si ai sa vezi ce repede o sa urmezi calea noastra spre meseria de model de videochat! Totul depinde de tine si de cat de multi bani iti doresti sa castigi in viata!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *