Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

La VixenStudio poti lega prietenii pe viata!

Fiecare dintre noi indiferent de situatia materiala pe care o avem, de varsta, religie sau de nationalitate, speram sa avem macar o prietena sau un prieten pe viata. O prietenie foarte bine sudata este foarte importanta pentru psihicul oricui. Cu toate acestea, in zilele noastre cu greu iti mai poti face prieteni cu adevarat, cel mult cunostinte. Intr-un prieten adevarat ar trebui sa te poti bizui la nevoie dar in acelasi timp ar trebui sa il ajuti si tu daca este cazul.

Astazi, multi fug atunci cand le ceri ajutorul si prieteniile s-au cam dus din pacate pe apa sambetei. Suntem oameni si este normal sa ne dorim cat mai multe de la viata iar prietenia este unul dintre lucrurile importante la care tanjim inca din perioada copilariei si pana murim. Nu poti sa stai singur o viata si mereu o sa ai nevoie de un umar pe care sa plangi atunci cand ai nevoie. Rar mai gasesti persoane solitare si de altfel nici nu este recomandat sa stam singuri o viata.

In momentul in care activezi profesional ca si model de videochat Iasi, lucrurile sunt mult mai grave. Parerile sunt inca impartite in privinta acestui job, mentalitatile inca invechite iar videochatul este un subiect tabu chiar si in era moderna in care ne gasim. Din acest motiv multe fete care isi aleg calea in viata urmand meseria de model de videochat incearca sa ascunda activitatea pe care o fac, unele pentru ca le este rusine si altele pentru a nu fi judecate. Putine sunt cele care recunosc ferm ca sunt modele si spun asta cu mandrie.

Din pacate, atunci cand te feresti de cineva sau ascunzi anumite lucruri, iti poti afecta grav sanatatea mentala, lucru nedorit de nimeni. Tocmai de aceea, specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu, atat in tara cat si in strainatate, iti recomanda sa nu ascunzi niciodata fata de ceilalti meseria pe care o ai iar daca o faci este preferabil sa ai totusi una, doua prietene carora sa le spui problemele tale si la care sa apelezi in caz de nevoie.

Te invitam cu drag in echipa noastra de la Vixen Studio! Aici meseria de model de videochat nu este considerata doar un job ci o munca in echipa cu oameni minunati, toti prieteni intre ei. Suntem ca o mica familie si te asteptam si pe tine la VixenStudio daca iti doresti sa legi prietenii de lunga durata cu persoane care au caractere asemanatoare cu al tau! Nu ezita, vino acum daca iti doresti sa ai si tu prieteni adevarati!

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?